loading   Laddar sida...

Mässor


Livsmedel, livsmedelsteknologi

Anuga 7-11 okt 2017
Världens viktigaste mässa för mat och dryck
 


Anuga är världens viktigaste mässa för mat och dryck. Ingen annan mässa lockar så många internationella deltagare. Är man intresserad av den tyska marknaden är Anuga helt rätt, då i stort sett alla viktiga beslutsfattare från Tyskland kommer till denna mässa. Besökare från nästan alla världens länder möts här för att göra affärer och knyta internationella kontakter. Anuga går vartannat år och är endast öppen för branschbesökare.
Hemsida
 
Anuga Foodtec 20-23 mars 2018
Internationell fackmässa för dryck- och livsmedelsteknologi
 


Mässan är inriktad på alla aspekter som rör livsmedels/dryckes-, hantering, förpackning, hygien, lagring och distribution.
Hemsida
 
EU'Vend & Coffeena 27-29 apr 2017
En ledande europeisk mässa för försäljningsautomater och kaffeindustrin
 

Eu'Vend & Coffeena är en unik marknadsplats för det senaste inom utvecklingen av försäljningsautomater, kaffemaskiner. Mässan presenterar koncept, produkter och kompletta lösningar från alla områden som rör försäljnings- och kaffeautomater.
Hemsida
 
ISM Cologne 28-31 jan 2018
Världens största mässa för sötsaker och kakor
 


Varje år möts industrins representanter för att introducera nya produkter och diskutera de senaste trenderna i branschen. Hela den globala marknaden reflekteras i de presenterade produkterna. Alla betydelsefulla beslutsfattare i branschen samlas på ISM.
Hemsida
 
ProSweets Cologne 28-31 jan 2018
En internationell mässa för underleverantörer till konfektyrindustrin
 


ProSweets går samtidigt som ISM och presenterar det senaste inom teknologin för konfektyrbranschen.
Hemsida
 
VI REPRESENTERAR