loading   Laddar sida...

Mässor


Hälsa, Lifestyle, Kontorsmiljö

Aquanale 7-10 nov 2017
Internationell mässa för bastu, simbassänger och spa

Aquanale är en mässa som fokuserar på den ”må bra”- trend som blir allt tydligare. Miljöer i och kring tempererade bad, bastumiljöer och spa är mässans huvudsakliga innehåll. Teknik, design och trender i denna snabbt växande bransch kring människors välbefinnande ges stort utrymme på denna internationella mässa.
Hemsida
 
FSB 7-10 nov 2017
Internationell mässa för trivsel-, sport och poolanläggningar

FSB är en mässa för industrin kring rekreation, välbefinnande och fritid. Mässan är byggd kring temat att skapa rätt miljöer för gamla och unga i parker, bostadsområden, fritidsområden, gatumiljöer och arbetsplatser.
Hemsida
 
IDS
En världsledande dentalmässa


IDS är en världsledande mässa inom dentalbranschen. Tandläkare, tandtekniker, dentalfackhandeln och industrin i övrigt möts på denna mycket internationella mässa för att ta del av det senaste inom branschen och göra affärer.
Hemsida
 
Intermot 3-7 okt 2018
En internationell motorcykel-, scooter och e-bike-mässa


Intermot är en av världens ledande mässor för motorcykel-, scooter- och e-bike-industrin och presenterar en mängd branschnyheter när den genomförs.
Hemsida
 
Orgatec 23-27 okt 2018
Världens största mässa för kontor och kontorsutrustning


Orgatec är världens största mässa för bl a möbler, belysning, golv och ljud för kontorsmiljöer. Mässan presenterar utveckling och trender för ett omfattande produktområde i kontorsbranschen.
Hemsida
VI REPRESENTERAR