loading   Laddar sida...

Att ställa ut

Är du intresserad av att ställa ut på någon av mässorna i Köln?

Kontakta oss gärna för information och konsultation:

Marie Hemdal
marie.hemdal@bramassor.se
+46 (0)767-14 50 33

BM International är Kölnmässans representant i Sverige och kan hjälpa dig med frågor som rör ditt medverkande på mässorna som utställare.

Förutom att ställa ut i egen monter erbjuder BM International på vissa mässor möjligheten att tillsammans med andra svenska företag delta i gemensamma Sverigemontrar.

Som utställare har du möjlighet att hyra ett pressfack i mässans pressrum där du kan lägga information av nyhetsvärde om dina produkter.
 

Beställa egen utställaryta

Anmälan:
Välj aktuell mässa under “Quickfinder”på Kölnmässans hemsida – “Trade Fairs A-Z”. Klicka sedan på "For exhibitors" > "Registration" sedan på "Download application forms". Blanketterna undertecknas, skannas in och mejlas direkt till Kölnmässans projektteam.

Efter att du har registrerats som utställare får du information och blankett för införande i katalog och på hemsida (s.k. "Mediapaket"). Blanketten ska fyllas i och skickas direkt till katalogföretaget.

Information om monterbyggnation, resor, logi och annan service hittar du här >>


Sverigemontrar

På några mässor erbjuder BM International möjlighet att delta i kostnadseffektiva Sverigeprofilerade samlingsmontrar. Fördelarna med dessa är att ni kommer till en färdig och bra belägen monter. Vi tar hand om allt praktiskt arbete såsom monterbyggnation, beställning av el etc. Under mässan har ni tillgång till lounge, catering, mässvärdinna, förvaring mm.

En Sverigemonter väcker mer uppmärksamhet och utgör en central punkt för intresserade inköpare, branschfolk och journalister. Många gånger uppstår även intressanta affärskontakter bland utställarna!

VI REPRESENTERAR